Monday 28 April 2014

Vinegrett

Väga lihtne teha ja ülimalt maitsev!

Vaja läheb:
250-300g värsket hapukapsast (vaata võimalikult mahetoode ja kindlasti ilma äädikata)
150-200g punaseid konservube (vaata kindlasti ilma suhkruta variant)
3 keskmist keedupeeti
1-2 pisemat keedukartulat
6 viilu päikesekuivatatud tomateid või siis 6 supilausikatäit tükeldatud päikesekuivatatud tomateid (mina kasutasin Rainbow tükeldatud tomateid basiilikuõlis)
1,5 spl päikesekuivatatud tomatite õli
1,5 tl agaavisiirupit või toorroosuhkrut
Natuke himaalaja või meresoola vastavalt maitsele

Sega omavahel värske hapukapsas, kuubikuteks lõigatud keedupeet ja keedukartul, kurnatud ja loputatud konservoad, hakitud päikesekuivatatud tomatid, tomatite õli, agaavisiirup või toorroosuhkur ja sool. Salat on valmis!


Head isu!

No comments:

Post a Comment